За трети пореден път Detskiknigi.com кани децата на България да бъдат читатели с мнение и да участват в Националната годишна награда “Бисерче вълшебно” 2015.

Награда "Бисерче вълшебно" 2015

Приятели, ако все още не сте гласували, побързайте!

Всеки от вас трябва да избере своята любима книга от номинираните заглавия – художествени произведения, издадени на български език в периода 01.01.2014 – 31.12.2014 г. Те са предложени от българските издатели като най-добри за изминалата календарна година. От всички тези бисерчета на детската литература трябва да отделите своето бисерче – книгата, която най-много ви е развълнувала, и която определяте като най-достойна да оглави класацията.

Всеки, дал своя глас, получава грамота за почетно жури, както и шанс за участие в томболата за допълнителни награди, изтеглени по време на детски книжен празник на 26 април 2015 г. в Bulgaria mall, София!

Скъпи читатели на Детски и средношколски комплекс, 

ГЛАСУВАЙТЕ!

Помогнете на своята любима книга да стане “Най-добра книга на децата” за изминалата година!  

Наградата се провежда под патронажа на г-н Росен Плевнелиев – ПРЕЗИДЕНТ на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. Регионална библиотека “Пенчо Славейков” – Варна е сред партньорите на “Бисерче вълшебно” 2015.

Подробна информация за номинираните заглавия, начина на гласуване и участие в томболата за допълнителни награди ще намерине на Detskiknigi.com, Награда “Бисерче вълшебно” 2015.

Споделете