Здравейте, бъдещи зрелостници!

Предстои ви явяване на държавен зрелостни изпит. Предлагаме ви да усъвършенствате знанията и уменията си с част от учебните помагала, намиращи се на разположение за вас в Детски и средношколски комплекс. Всички предложени издания са съобразени с новата изпитна програма на Министерството на образованието за учебната 2015/2016 година.

Ето и нашите предложения, които ще откриете в Средношколска заемна:

          Иван Георгиев, Стелиана Кокинова "Математика. Готови за матура"  Ася Богоева "Бърза и лесна подготовка за матура по география и икономика"  Росица Нанкова, Китка Недялкова "Матрицата или как да се справим успешно с матурата по български език и литература. Ч. 1"  Росица Нанкова, Китка Недялкова "Матрицата или как да се справим успешно с матурата по български език и литература. Ч. 2"  Елена Елисеева, Камелия Митева " Тестове по български език и литература. 21 теста за държавния зрелостен изпит : За зрелостници и кандидатстуденти"

            2a (1) 4a  3a

Матура за отличен. Предметен цикъл “Български език и литература, “Математика”, Английски език, “Физика и астрономия”…. и много други помагала, тестове, сборници.

Заповядайте при нас! Ще ви помогнем.

“Единственият начин да се справите страхотно е да обичате това, което правите. Ако не сте го намерили още, продължавайте да търсите. Не се успокоявайте. Както всички неща от сърце, вие ще разберете, когато го откриете” – Стив Джобс

 

Споделете