Пощенска кутия за истории – 2021 г.

aАко има магия, която никога не омръзва, то това е Коледа – празник, който се чака от всички деца с огромно нетърпение.

Свои творби на коледна тема пуснаха в “Пощенската кутия за истории” в Детски и средношколски комплекс Симона и Павел Тотеви – четвъртокласници от ОУ “Антон Страшимиров”:

  * Симона Тотева  стихотворение    рисунка
  * Павел Тотев рисунка

  aКак десетгодишната Божана Николова нарисува и разказа с Камишибай театър своята първа “Сладка история от приказната къщичка на Божана”:
https://youtu.be/zN5R7OtMRnw

aВ “Пощенската кутия за истории” в Детски и средношколски комплекс се получиха новите две писма детско творчество.

Едното от тях е на четиригодишния Славин Палазов, който е и най-малкият разказвач на история от всички, пуснали своите писма до момента. Неговата творба е озаглавена “Историята на Славинчо” и описва /може би!/ преживяната радост от срещата с първия сняг и ЗайкоБайко.

Другото получено писмо е на Мая Антонова Палазова, голямата сестра на Славин 🙂 и носи заглавието “Клубът на принцесите”. Приказната история, като всяка приказна история е невероятна – вълшебни карети, понита, еднорози, дракони…
Благодарим ви, малки приятели!

* Славин Палазов  разказ
* Мая Палазова разказ

aКак пътуват учениците от 4.а клас на ОУ “Любен Каравелов”, гр. Попово до Рим, Париж, Москва, Мадрид…? 🙂 Щом прочетете за техните туристически маршрути, със сигурност ще се усмихнете! Вижте!

Весели стихотворения  >>>

aВ “Пощенска кутия за истории” на Детски и средношколски комплекс се получи писмо от младите участници в Клуб „Дигитална фотография“ към Профилирана гимназия „Христо Ботев“ – град Попово. То съдържа седем любителски фотографии, заснети с огромна любов и желание >>>

aВ “Пощенска кутия за истории” на Детски и средношколски комплекс се получиха стихове и есета от осем млади автори от град Попово. Те са ученици от Основно училище „Любен Каравелов“ и Профилирана гимназия „Христо Ботев“. В своите авторски текстове младите хора открито говорят за чувства и преживявания, коментират социални решения и анализират своята гражданска позиция.
Вижте техните творби:

* Амбър Николаева  >>>
* Анна Бровченко  >>>
* Анна-Мария Атанасова  >>>
* Даниел Друмев  1>   2>
* Елеонора Неделчева  >>>
* Мартин Стефанов  1>   2>
* Неделчо Латинов  >>>
* Рая Радева  >>>

Споделете