Празнична коледна картичка украсява Детски и средношколски комплекс и в навечерието на светлия празник очаква четящите малки и големи варненчета да споделят своите пожелания върху нея. Идват дни на радост, на очакване и на надежда, време, когато доброто върви по света и пробужда копнежи за щастие и любов. А какво по-чисто има от любовта, сгушена в сърцето на едно дете?!

През месец декември Детски и средношколски комплекс кани своите малки и по-големи читатели да участват в празничните онлайн срещи на Клуб на комикса /14 декември от 17.00 ч./ и Клуб Литературни детски петъци /15 декември – 15.00 ч./.

В навечерието на Рождество Детски и средношколски комплекс предложи и нови десет теми на вече познатите и много обичани „Вълшебни куфарчета”. Семейното `четене и игра заедно` отново са в действие, а какво има във „вълшебните куфарчета” освен интересните детски книжки, остава в тайна до… прибирането в къщи.

Празнична украса, нови книги и деца, които посягат към прекрасните стихове и приказки за Коледа и Нова година! Деца, които много отговорно и прилежно пишат своите пожелания върху голямата коледна картичка – пожелания за весели игри, за мечтани подаръци, за здраве на мама и татко, за шестици в училище 🙂

                 

Деца, които ни карат да се усмихваме, когато ги видим в библиотеката – с любимата детска книжка в ръка!

А пожеланията стават повече и повече… и отново ни карат да се усмихваме – “Пожелавам си катамаран за пътешестия”, “части за колелото”, “куче от Пес патрул”, “виенско колело” и още, и още…

Скъпи родители, с хаш таг #голямотоколеднопожелание споделете с клипче или снимка преживяното сред книгите в библиотеката – в навечерието на Рождество.

Нека заедно съберем радостта на децата ни!

                          

 

Споделете