КНИГИ ЗА ИЗКУСТВОТО ДА ВЪЗПИТАВАШ

  Главните въпроси, които винаги са стояли пред нас като родители са: „Как да станем по-добри родители?”, „Как да отгледаме добри деца?” и „Как да овладеем изкуството да възпитаваме?”. На практика се оказва, че това изобщо не е лесна задача, защото никой не е предварително подготвен да бъде най-успешния родител.

   В желанието си да бъдем полезни ние обогатихме фонда на Детски и Средношколски отдел с двадесет и четири нови книги за родители, които ще бъдат от полза за всички, които имат желание да променят първо себе си, за да могат да отгледат здрави, щастливи и уверени деца. Тази промяна е много важна и всички знаем, че най-добре се възпитава чрез личен пример.

  Ето някои от заглавията, които ще ви помогнат в нелеката задача да бъдете най-добрите родители:

  „Съзнателно родителство” – Елена Петрова

  „Как истински да обичаме детето” – Д-р Рос Кембъл

  „Забравеното изкуство да възпитаваш” – Маклийн Дюклеф

  „Няма лоши деца” – Джанет Лансбъри

  „Как да отгледаме добри хора” – Хънтър Кларк-Фийлде

  Всички нови заглавия на тази тема, които ще откриете в библиотеката ще бъдат незаменими ръководства за едно осъзнато родителство, а познанията от тях ще бъдат безценен инструмент за всички, които в определен момент изживяват трудности при възпитанието на своите деца.

  Предложените от нас „Книги за родители” ще ви дадат едни нови знания, благодарение на които ще придобиете по-ясна представа как изглежда светът през очите на децата, защото

„Няма лоши деца!”

  Предлагаме ви нашите нови заглавия с пожеланието да се опитате да станете най-добрите родители, за да  имате най-добрите деца!

Споделете