Отново на училище!

Започва новата учебната година и за пореден път подаваме ръка на всички ученици, които искат да научат повече, за да могат повече!

Животът в училище е труден, но шарен, а често и забавен. Много знания трябва да се усвоят, много предизвикателства трябва да се преодолеят и ние имаме нужната информация, необходимите учебници, учебни помагала и литература. Домашни, тестова проверка, презентации – всичко това може да е много лесно, когато са близо справочниците, речниците, енциклопедиите. Изложба “Да учим заедно – бързо и лесно!” от най-търсените и най-нови сборници сме подготвили за тийнейджърите, желаещи да проверят знания, да преговорят наученото и да продължат към новото…

 

petya466ИИ RЕлектронните каталози и картотеки на Библиотеката, електронните енциклопедии и други онлайн ресурси също са на разположение на всеки читател, както и професионалната помощ при търсене в тях. Най-нетърпеливите ученици могат да ползват услугата Електронна заявка, която дава възможност да се заяви книга предварително от хранилищата на Библиотеката.

Целта е една – ученето да стане удоволствие или приключение дори!

Всичко ново, актуално ще се опитаме да отразяваме на нашия блог  🙂

Нека учебната година бъде успешна за вас!

Очакваме ви!

 

Споделете