Супергероите от „Върховна колекция графични романи Marvel” вече са в Детски и средношколски комплекс на библиотеката. Поредицата включва историите на някои от най-обичаните герои на издателството. Книгите от колекцията са с твърди корици и дори на гръбчето на всяка от тях са изобразени страховитите образи на супегероите. На български ще излязат общо 60 албума. Спайдър-мен, Железния човек, Хълк, Върколак, Капитан Америка, Отмъстителите /Разединени/, Отмъстителите /Равностоен сблъсък/, Дедпул и Тор – това са заглавията, които засега могат да се заявят за ползване в библиотеката. 

Всеки читател на РБ “Пенчо Славейков” може през Е -заявка от сайта – www.libvar.bg да поръча “своя” любим комикс. Четенето му е възможно единствено на място – в библиотеката.

Искате ли да бъдете герои, да усъвършенствате комиксови “суперсили” 🙂 , да придобиете нови знания или просто да се забавлявате? Искате ли да преживеете опасни приключения, да опознаете възможностите на нови комикс герои или да откриете… самите себе си? Тогава напред, смели читатели!

Супергероите на Marvel ви очакват!

Споделете