Кои са най-важните решения в живота на тийнейджърите?

"Шестте най-важни решения в живота ти : Ръководство за тийнейджъри"Авторът, който дава ключ към тях е Шон Кови, с книгата си “6-те най-важни решения в живота ти : Ръководство за тийнейджъри”. За нея д-р Хенри Клауд казва: “Родители, накарайте тийнейджърите си да прочетат тази книга! Изтормозете ги, платете им или каквото там друго измислите, за да го направят. Тя носи едно просто и много ценно послание, което ще повлияе на днешния и на утрешния им живот.”

Трудно е да си тийнейджър, но още по-трудно се дават напътствия на тийнейджър. Шон Кови го прави, обръщайки се директно към тях с ефективни стратегии, които да им помогнат в трудни ситуации, с избор на посока. В този смисъл книгата “Шестте най-важни решения в живота ти” е като пътна карта, с която можеш да определиш сам накъде да поемеш и изборът е само твой. Тя е завладяваща и много силна.

Шон КовиАвторът е роден в Белфаст, Ирландия. Шон Кови е бивш куотърбек в отбора по ръгби на Харвардския университет, носител на много награди. Не спирайте да четете дотук, казвайки “О, не!”, защото неговият бестселър “7 навика на високоефективните тийнейджъри” е преведен на повече от 15 езика и има над 4 милиона продажби из целия свят. Днес той е вицепрезидент на FranklinCovey, пряко ангажиран с реформите в образованието, основани на принципите на лидерството, както и популярен и много обичан оратор сред младите хора.

“На тийнейджърите навсякъде по света, които се стремят да поемат по магистралата…” – това е авторовото послание от книгата. Понякога е трудно или почти невъзможно и универсални правила няма, но Шон Кови предлага инструменти, с които да се избере правилната посока.

Посланието е ясно:
Не поемайте по черните пътища!
Книгите на Шон Кови са Вашата навигация!

Споделете